Søg i biblioteket:
Lån og fornyelser:
Du er her

Expat Dinner

NB! Arrangementet er afholdt.
Torsdag, 10. maj 2012 - 16:30 - 20:00
0 kr.

Family potluck dinner - Expat Dinner 2012 at the library for children

Familie sammenskudsgilde - Expat Dinner 2012 i Børnebiblioteket

Together with Expat In Denmark Esbjerg Library invites all Expats and Danes to spend an evening connecting over an informal dinner at library.

It's the third time we have this event.This time we have focus on Expats with children and therefore we arrange it in library for children. It's a good opportunity to meet new interesting people, experiencing the library from a different perspective and enjoy food og good campany.

Bring a (national) dish and beverages. The event is free of charge but please sign in here

*

Esbjerg Kommunes Biblioteker arrangerer i samarbejde med Expat In Denmark et sammenskudsgilde af international karakter.

Det er tredje gang vi afholder det. Med succes. Denne gang har vi fokus på familier med børn - Expats såvel danske, derfor afholder vi det i selve børnebiblioteket.

Det er enestående mulighed for at møde interessante mennesker og skabe et netværk, så Expats får en god indføring i den danske kultur og samfund.

Tag en (national) ret og drikkelse til eget forbrug. Du bedes tilmelde dig her

Dette arrangement er oprettet 5. marts 2012 af Lenette Anstensrud

Andre spændende arrangementer