Andet

For forældre: Håndter konflikter i hverdagen

24.05.22
UDSOLGT. Du kan skrive dig på ventelisten.

Få viden om hvad der sker i et barns hjerne, når det er vredt eller ked af det. Og hvad vi som voksne kan gøre for at forebygge og håndtere konflikter hos børn.

Arrangementet henvender sig til forældre til børn mellem 3 og 8 årsalderen, der oplever vanskeligheder i hverdagen med lettere konflikter og børn der bliver vrede eller ked af det. Det kan være børn, som let kommer i konflikter i skolen/børnehaven eller i hverdagssituationer derhjemme.

To medarbejdere fra Pædagogisk Enhed i Esbjerg Kommune giver et inspirerende oplæg. De har begge både pædagogisk og psykologisk erfaring i arbejdet med børn.

Bliv klogere på

• Hvordan fungerer dit barns hjerne? – Når følelserne får overtaget.
  • Hvordan bruger vi hjernen som medspiller? – At skabe ro i krop og hjerne.
  • Hvordan får du og dit barn gode vaner? – At trampe stier i hjernen.

Efter oplægget er det muligt at kigge ind i bibliotekets Legetek, som har forskellige materialer, som kan bruges sammen med børn.

Tilmeldingsfristen

Søndag 15. maj