For alle
Andet

Koncert med Linda Andrews og Farum Gospel Choir

25.09.21
Glæd dig til en forrygende gospelkoncert på Fortælletrappen.

Farum Gospel Choir tæller normalt lidt over 90 sangere, men denne lørdag på Hovedbiblioteket vil det være ca. 25 af korets sangere og pianist, der på smukkeste vis vil repræsentere koret.

Repertoiret består af kendte gospelklasiskere som Oh Happy Day og Amazing Grace, og der vil også være genhør med kendte klassikere som Hallelujah af Leonard Cohen.

Landskendt gospelsanger

Linda Andrews blev landskendt, da hun i 2009 vandt DRs populære talentkonkurrence X-Factor og har sidenhen solgt dobbeltplatin med “Det Bedste Til Sidst” og udgivet 7 soloalbums.
Udover det er Linda Andrews også én af Danmarks førende gospelartister, og med et hav af gospelkoncerter bag sig rundt omkring i Danmark og i udlandet, har Linda igennem de sidste 20 år også stået i spidsen for nogle af de bedste og mest svingende gospelkor i København.

Koncerten er støttet af Kulturministeriets pulje til kunstneriske sommeraktiviteter 2021.