Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
seminarieHuset
Målgruppe
For voksne
Andet

På opdagelse med fluestang i å og elv

11.05.21
Vær med når fluefisker Thomas Kjelgaard fortæller om et eventyrligt fluefiskeri i pulserende vandløb i både ind- og udland.

I første del af foredraget fortæller Thomas om oplevelser og anekdoter fra flere pragtfulde fiskedestinationer verden rundt, bl.a. Island, Grønland og Patagonien i Sydamerika. Efterfølgende bliver du taget med til det magiske, og til tider barske, fluefiskeri efter de fascinerende vestjyske laks.

Tips og tricks

Gennem ord og billeder kommer du med til alverdens destinationer og får et indblik i mange fantastiske fiskeoplevelser og muligheder. Som et ekstra krydderi får du tips og tricks til at optimere dit fiskeri og øge dine chancer for at få succes ved de danske lakseførende vandløb.

Om Thomas Kjelgaard

Hans helt store passion er fluefiskeri, som derfor fylder en stor del af hans liv. Siden 2003 har Thomas været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund. Thomas har skrevet en række artikler til magasinet Sportsfiskeren og har desuden en stor indsigt i grejbranchen samt stor erfaring med at planlægge og afholde diverse kurser.
 

Materialer