Andet

Pecha Kucha: 20 gange 20 sekunder

17.08.21
Kom og bliv inspireret når PechaKucha Esbjerg besøger biblioteket.

Pecha Kucha er japansk for “sniksnak” og går ud på, at et antal kreative deltagere præsenterer deres arbejde, idéer og visioner i 20 elementer, der vises i præcis 20 sekunder – i alt en præsentationstid på 6 minutter og 40 sekunder. Et element kan være et billede, et lydklip, et digt, en performance og lignende.

Deltagerne er kunstnere, designere, musikere, arkitekter, iværksættere, opfindere og mange andre med inspirerende projekter og idéer. Alt er tilladt, så længe det ikke overskrider grænsen på 20 sekunder. Den stramme form holder præsentationerne skarpe og gør samtidig, at interessen holdes oppe hos tilhørerne.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding.

Har du mod på at præsentere dit arbejde på 20 x 20 sekunder, eller kender du nogen der har?

Skriv en mail til PechaKucha Esbjerg med et par ord om, hvad du kunne tænke dig at fortælle om og hvordan du vil præsentere dit materiale. Du kan også kontakte PechaKucha Esbjerg på Facebook

PechaKucha er verdensomspændende

Du kan blive klogere på konceptet på pechakucha.org