Andet

Som man siger – et sprogshow med Michael Ejstrup

26.04.21
Lyt med og lad sprogforsker Michael Ejstrup guide dig gennem landets talesprog.

Dialekter, bandeord, børnesnak og gammeldansk, ghettodansk og gadeslang. Det hele er en del af det talte Danmark.

Vores talte sprog er tæt forbundet med, hvem vi er. Som individ og som fællesskab. Men vores forskellige måder at tale dansk bidrager også til misforståelser, fordomme og kritik.

Som man siger – et projekt om talesprog

Projektet vil fra 2020 til 2022 indsamle og formidle mangfoldigheden i dansk talesprog. Det sker bl.a. når Michael Ejstrup turnerer rundt på biblioteker og højskoler i alle hjørner af Danmarkskortet.

Din tale er unik

Lyt til de stolte stemmer og del også din stemme med Danmark på sommansiger.nu

Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Som man siger – deltag i et online sprogshow

På grund af restriktionerne kan vi ikke holde arrangementet på Hovedbiblioteket. I stedet gennemfører vi arrangement online via Google Meet, så du kan deltage hjemmefra.

Du deltager her på Goggle Meet - fra klokken 18.30 vil linket til showet være åbent.

Se også begivenheden på Facebook