For børn
Børn

Biblioteket er gået i fisk

20.06.24
Kom med ind i et univers af seje spegesild, knurrehaners morgengal og sardiner sure som løg!

Billedbogen Friske Fiskerim af Erik Trigger, Lillian Brøgger og Kamilla Slocinska  er omsat til et rum, hvor I sammen kan lege med ord, rim og billeder.

Åbning af fiskerimshjørnet

De friske fiskerim spræller fra torsdag 20. juni kl. 10.00 – 11.00.

Forfatter Erik Trigger klipper snoren og åbner fiskerimshjørnet med en fiskerims tale. Herefter I kan sammen med børnebibliotekaren dykke ned i aktiviteterne.

Sommerferien på biblioteket går i fisk

Gennem hele sommerferien, kan du lege med ord, tage digttelefonen, være kreativ, når du skaber din egen art. Alt dette kan du opleve i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket, fra 20. juni til 20. august.

Tag en voksen i hånden, kom ind og dyk ned i den forunderlige verden af ord. Snup en guide til aktiviteterne i rummet.

For børn fra 4 år og op – og deres familier.

Aktiviteterne er udlånt af Esbjerg Kunstmuseum i samarbejde med Erik Trigger.