For børn
Børn

Juleteater: Julefis med Trille og Tralle

17.12.22
En sjov, musikalsk og interaktiv fortælling for hele familien fra 4 år. En rigtig opvarmer til julen.

De to drillenisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ. De er 410 år (tilsammen) og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.

Men Trille og Tralle er heller ikke helt artige. De har nemlig drillet ræven og ravnen så meget, at de to dyr har snuppet Trille og Tralle's nisseamuletter, og uden  amuletterne er de to drillenisser virkelig på spanden!

Så nu skal de bruge deres gode fantasi, så de kan få amuletterne tilbage. Det er ikke nogen let opgave, for de to sprælske nisser kommer hele tiden væk fra deres egentlige opgave for at få amuletterne tilbage - nemlig at lave JULESTEMNING!

Kom og oplev Susanne Breuning og Bente Eskesen, som de to skøre nisser.