Sommerbogen 2024

Læs og vind i din sommerferie!

Af Biblioteket

De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2024.

Du kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august.

Det er nemt at deltage. Du kan hente et udfordringsark på dit lokale bibliotek eller selv printe det. Læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier.

Fede præmier

Alle deltagende børn er med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Samtidig får alle deltagende børn, som afleverer et udfyldt udfordringsark på et af Esbjerg Kommunes Biblioteker, en lækker boggave som de selv vælger.

Sådan gør du

  • Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 14. juni
    eller find udfordringsarket her
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 24. august 2024
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier og får en fed bog

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Du kan også finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen Go og selvfølgelig kan du altid få vejledning og gode læsetips hos os på biblioteket. Bare kig forbi. Vi har også pakket fede læseposer, som står klar til dig, når Sommerbogen starter den 14. juni.

Læs mere på Sommerbogen.dk