Om

Noget for enhver smag

Hovedbiblioteket summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Dørene åbner og lukker konstant – fra dagens første avislæsere til aftenens sene kursusdeltagere.

Hovedbiblioteket fremstår som et åbent sted, som borgerne bruger, når de kan. Litteratur og viden er som altid i fokus, men der er også rum til musik og udstillinger.

Byens studerende benytter i stor stil Hovedbiblioteket til gruppemøder og fordybelse, mens kommunens brede foreningsliv mødes i lokalerne. Og så er der naturligvis de mange arrangementer

Kommunens yngste borgere er der også plads til – og et kig ud i rummet viser, at det er indrettet med børnene for øje. Reolerne er skåret ned i børnehøjde og de mange computere og spillemaskiner står til fri og flittig afbenyttelse. Billedbogsrummet besøges hver dag af et utal af familier og daginstitutioner.

Børnebiblioteket har fokus på den gode fortælling, ligegyldig hvor den findes. Vi elsker gode historier, taler med børnene og sikrer os, at de kommer hjem med lige det, de synes er mest spændende.

Dørene går konstant op og i på Hovedbiblioteket. Man ved aldrig hvem der kommer ind – men man kan være temmelig sikker på, at det som regel er en tilfreds bruger der kommer ud. Hovedbiblioteket har noget for enhver smag.