IT-hjælp

På biblioteket kan du som privatperson få hjælp til at klare de digitale udfordringer, enten personligt, online eller som kursus. Se her hvad vi kan tilbyde.

Digital postkasse på Borger.dk

Med en digital postkasse kan du sende og modtage digital post fra det offentlige, for eksempel fra kommunen. Du kan selv oprette postkassen – men vi hjælper dig også gerne på biblioteket.

MitID

MitID er din adgangskode på internettet, som gør det sikkert at se op oplyse fortrolige og følsomme oplysninger. Det er den mest sikre måde at kommunikere på over internettet, uanset om du kontakter det offentlige eller private virksomheder som for eksempel banker eller forsikringsselskaber.

Du kan selv bestille MitID på nettet, men hvis du foretrækker personlig betjening, så hjælper vi dig gerne. Husk at medbringe billedlegitimation når du henvender dig på biblioteket. 

IT-spørgetid

Der er løbende mulighed for at få hjælp til mindre, digitale udfordringer på bibliotekerne. Se her hvornår dit lokale bibliotek har IT-spørgetid. Vi hjælper primært med at sikre dig digital adgang til det offentlige, samt i forhold til vore egne digitale tilbud.

Ekurser.nu

Har du ikke mulighed for at deltage i et af vores kurser, eller ønsker du simpelthen bare på egen hånd at finde ud af hvordan du anvender ny teknologi, så bør du besøge eKurser.nu. På denne side finder du hurtigt svar på hvordan du kommer videre.

Bestil en bibliotekar

Du kan bestille din helt egen bibliotekar, som sætter 45 minutter af til at hjælpe lige præcis dig, eksempelvis med at få overblik over vores digitale tilbud inden for musik, bøger, film, kurser og databaser.