Kan bruges på tablet   Kan bruges på smartphone

Virker på alle enheder i browseren. - Der findes en app til iPad/iPhone

Comics Plus

Adgang: For borgere i Esbjerg og Fanø Kommune

Kontakt: Biblioteket for hjælp eller spørgsmål

Databasen indholder tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter.
Det populære tegneserieforlag, Dark Horse er også inkluderet i Comics Plus, som bl.a. har tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

Målgruppe:

I Comics Plus findes der tegneserier, der egner sig til børn fra helt ned til 5-års alderen og til unge og voksne. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger.
Der kan søges efter genre, forlag og tegneserier på både computer, tablet og telefon. Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån.

Alle tegneserierne er på engelsk.

Comics Plus anbefales til dig, der:

• har interesse i at læse tegneserier på engelsk

Log på Comics Plus med dit bibliotekslogin.
Opret en ny bruger via linket 'Create new account' i øverste højre hjørne.
Når du har oprettet en profil og er logget ind, klik på knappen 'Get started' for at komme i gang.
Læs tegneserien online eller hent app'en 'Comics Plus Library Edition' i App Store for læsning på smartphone eller tablet via app.
Ubegrænset antal lån - 7 dages lånetid - ubegrænset genlån.
Tegneserierne er på engelsk.
Guide til Comics Plus på engelsk (.pdf)

Esbjerg Kommunes Biblioteker • Nørregade 19 • 6700 Esbjerg • Telefon: 76 16 20 00 • biblio@esbjergkommune.dk
EAN-nummer: 579 800 493 0410 • CVR-nummer: 29189803