Bøger der blev til tv-serier

06.05.20
Er der noget bedre, end når en god bog bliver filmatiseret? – JA! det er når den bliver til en hel tv-serie!

Det kan vi takke Netflix og HBO og alle de andre streamingtjenester for. De er nemlig rigtig gode til at forvandle gode bøger til fede tv-serier.

Jeg har samlet en liste over nogle af de mange bøger til de større børn og unge, der igennem tiderne er blevet lavet til tv-serier. Alle bøgerne findes på eReolen.dk

Trinkets: du kan stjæle alt, undtagen venskab

Tjek bla. Kirsten Smiths Trinkets: du kan stjæle alt, undtagen venskab. Hvor vi møder teenagerne Elodie, Moe og Tabitha har én ting til fælles. De elsker at stjæle. De mødes til et afvænningsmøde for anonyme butikstyve, bliver de venner til trods for deres forskelligheder. Bogen er blevet til serien af samme navn på Netflix.

Det gyldne kompas

Phillip Pullman fantasyserie Det gyldne kompas er blevet til den helt igennem fantastiske serie ”His Dark Materials” på HBO 
Serien følger Lyra, en tilsyneladende normal, men modig pige fra en anden verden. kommer på sporet af noget mystisk og uhyggeligt, da flere og flere børn forsvinder. Hendes færd udvikler sig til en søgen efter at forstå det gådefulde fænomen Dust, blandt panserbjørne og flyvende hekse. 

Anne fra Grønnebakken

Eller hvad med gode gamle Anne fra Grønnebakken af L. M. Montgomery, som i Netflix’ univers er blevet til serien ”Mit navn er Anne – Anne with an E”  
Tjek listen ud og bliv inspireret til din næste bog og forvent dig efterfølgende mange timer i sofaen, med din nye yndlings streaming serie. 

God fornøjelse /Marianne 

 

Materialer