Corona krisen set gennem en 12 åriges øjne

04.05.20
”Da jeg hørte to våde fødder klaske mod gulvet på mit værelse, var det for sent...

Inde i min computerskærm kunne jeg se, hvordan alle i min klasse grinede og pegede (også min matematiklærer). Så vendte jeg mig om. Bag mig stod min mor helt nøgen og tørrede hår med et håndklæde. ”Hvad laver du, min skat?” spurgte hun og begyndte at gnubbe ryggen med håndklædet. Jeg kommer aldrig i skole igen. Mit liv er slut.” (uddrag af ”Olgas Hemmelige Corona Dagbog”) 

Sådan lyder det når forfatter og journalist Karin Heurlin skriver om denne specielle tid, med humor og masser af vanvittige og pinlige situationer i ”Olgas Hemmelige Corona Dagbog”. Den ligger tilgængelig online indtil d. 15. maj på på hendes hjemmeside. Det er super underholdende læsning. 

Selvom coranavirussen er en alvorlig sag, er der efter Karin Heurlin udsagn, brug for relevant læsestof til vores børn, som ikke kan komme i skole. Noget der er skrevet i en let og humoristisk tone. Dagbogen handler om verden lige nu, set med en 12-årig piges øjne. Og en 12-årig ser sjældent særlig langt.

Til efteråret udkommer alle dagbogsindlæggene i bogform. 

Karin Heurlin er mest kendt for hendes litteratur skrevet til voksne. Bl.a.  en række biografier om nogle meget forskellige kendte danskere, samt en række skønlitterære romaner, senest den ny udkomne ”7 år efter”.

God fornøjelse med denne sjove dagbog / Marianne 

Materialer