Inspiration til madpakken for både børn og voksne

04.08.23
Ferien går på hæld. Skolen, børnehaven eller arbejdet lurer lige om hjørnet. Det betyder, at det igen er ved at være madpakketid.

Dét at lave madpakker – uanset om det er til sig selv eller sine børn – er de færrestes yndlingsbeskæftigelse. Det bliver tit det samme der kommer med, og det kan være svært at finde på nye ting.

Vi har derfor samlet en masse inspiration både online samt i bibliotekets mange spændende bøger om madpakker her under.

Der er både noget for dig som søger nye lækre og nemme (!) løsninger og for dig som både har tid og lyst til at lave kreative madpakker med udstukket frugt, højbelagt smørrebrød, hjemmebagt m.v..

På Instagram er der en trend med at vise fotos af færdigpakkede madkasser til inspiration for andre. Der er også fokus på opskrifter med madpakkevenlige retter, der kan fryses ned og bruges til travle dage og hvilken type og størrelse madkasse, der passer bedst til ens barns appetit og spisevaner. Emnet omkring madkasser og madopbevaring er ikke blevet mindre af, at Corona stiller større krav til indpakning i daginstitutioner og skoler.

På Instagram kan du finde inspiration ved blot at søge på #madpakker eller følge nogle af disse instagrammere, der udelukkende fokuserer på madpakker:

Tjek også disse hjemmesider ud:

Arla har et tema med opskrifter til madpakken. Find Arlas madpakketema her
På Samvirke.dk kan du også finde opskrifter og få gode råd til madpakken. Find Samvirkes tema her

Materialer