Kærlighed til kaffe

26.02.21
Mokka, latte, cappuccino, espresso eller bare en rigtig god kop kaffe. Kært medlem af hverdagen har mange navne.

For mig vil læsning ikke være det samme uden en kop kaffe. Det er en del af oplevelsen. Derfor er det også for mig en fornøjelse at læse om kaffe, og finde inspiration.

Læs om kaffe 

Mange har skrevet om denne passion. Du kan for eksempel læse om kaffesmagningens kunst, og hvordan du finder din yndlingskaffe i ” En lille bog om kaffe: en guide til den bedste kaffe du nogensinde har smagt” af Rud Christiansen. Hvordan vi danskere har taget kaffen til os og har elsket den gennem århundreder kan du læse om i ”Den danske kaffehistorie” af Annette Hoff.

Kaffe og kage

Kage, et godt stykke brød, chokolade eller andet lækkert tilbehør. Hvad fortrækker du til kaffen? Nogle forfattere har givet opskriften på deres favoritter. Blandt andet Isabella Svensson i e-bogen ”Det søde punktum” og i bogen: ”Kaffe på alverdens måder”.

Og om lidt er kaffen klar - sammen med et godt tidsskrift

Nyder du også at sidde i en god stol og læse et tidsskrift? Du kan fx finde opskrifter i ”Spis bedre”, ”Isabellas” eller ”BBC Easycook”. Det kan du gøre i tidsskrifterne som du finder på eReolen Global. Se hvordan du finder magasinerne online.

Tags
Materialer