Robotter og kunstig intelligens

Af Anonym ( )
04.11.21
Robotter er en væsentlig del af den teknologiske udvikling. De er allerede rykket ind i hjemmet med blandt andet robotstøvsugere og legetøj.

Robotter er også en væsentlig forudsætning for den forsatte udvikling, automatisering og en øgning af produktionen i industrien. 

Leg med robotter for store og små

Robotter er sjove at lege med. Mange bruger robotter og kodningen som ramme for andre emner fx. tegning, at lege med LEGO eller bare fri leg. Og lige som med andet legetøj er det særligt, når fantasien kommer i spil, at robotternes potentialer viser sig. 
En god bog til begynderen er ”Beginning robotics with Raspberry Pi and Arduino : using Python and OpenCV” af Jeff Cicolani

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens griber mere og mere ind i samfundet, vores arbejde og privatliv. Det sker både via teknikken og digitaliseringen. Det er med til at du kan google, køre i biler, bruge moderne landbrugsmaskiner og industrimaskiner. Kunstig intelligens er med til at forandre vores samfund. Det kan du læse om i bogen: ”Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens?” af Thomas Bolander. 

Tags
Materialer