Sammen i bevægelse

Af Anonym ( )
03.05.21
I 2021 vil Bibliotekerne sammen med DR skabe engagement og fællesskab omkring den fysiske bevægelse. Samarbejdet skal inspirere danskerne til at bevæge sig sammen. 

I maj vil vi på biblioteket derfor have fokus på den fysiske så vel som den mentale bevægelse.

Biblioteket i bevægelse

Hele denne måned vil du på bibliotekerne møde udstillinger med bøger der bevæger dig og som kan inspirere til bevægelse. Fortællinger har den gode evne, at de kan bevæge følelserne og sætte gang i refleksioner og følelser. 

Desuden vil du møde fysiske udfordringer rundt om i biblioteksrummet på Hovedbiblioteket. I familiezonen vil der være små fysiske udfordringer for børnene, ligesom de voksne gerne må være med. Ved musikken vil du også finde uforglemmelige lytteoplevelser, der bevæger dine sanser. 

Bevæg dig udenfor

Du kan også tage læseoplevelsen med ud i det gode vejr og møde foråret. En lang gåtur med en god lydbog i ørerne kan give dig fornyet energi og bedre humør. Prøv eReolen.dk som giver adgang til mange bud på bøger, der kan gøre et stort indtryk på dig.

Et tidsskrift og en god kop kaffe kan også være en fornøjelse. Du kan finde online tidsskrifter på eReolenglobal.dk om blandt andet sport, outdoor og rejser. 

Samarbejde med DR

Mange af landets biblioteker samarbejder løbende med DR om forskellige temaer. Med temaet "Sammen i bevægelse" samarbejder DR og de danske biblioteker også med Syddansk Universitet samt forskellige idrætsorganisationer. I løbet af året sættes der blandt andet fokus på Danmark går sammen, Vores utrolige krop, Fars tyndfede ferie, Dans Danmark og Året vi gik. 

Tags
Materialer