Skin

25.08.20
Bryan er skinhead og tilhører det nynazistiske miljø. Bryan lever et hårdt liv med alkohol, vold og hadforbrydelser. Men så en dag bliver han forelsket i den enlige mor Julie.

Da han møder kærligheden, går det op for Bryan, at han slet ikke ønsker at være en del af det liv han altid har levet. Så han kontakter FBI for at få hjælp til at komme ud. Det viser sig dog ikke at være så nemt, da miljøet bestemt ikke har lyst til at sige farvel til Bryan. Baseret på virkelige hændelser og virkelige personer. 

Meget intens, vedkommende og atmosfærefyldt lille film. I den altoverskyggende rolle som Bryon leverer Jamie Bell (som mange vil huske fra hovedrollen i den fremragende film ”Billy Elliot”) en helstøbt og meget fysisk præstation. Handlingen er meget klassisk (en person ønsker at komme ud af et betændt miljø men miljøet vil ikke lade personen komme afsted) men det er en type historie, som godt kan tåle at blive gentaget - historien om at man godt kan lægge hadet og volden bag sig og starte på en frisk, dybest set fortælling om tilgivelse og at blive et bedre menneske.

Du kan se Skin på Filmstriben eller låne filmen på biblioteket.

/Jacob 

Materialer