Vild med fantasy? Spil fantasybingo!

03.08.21
Fantasyfestival og eReolen Go! har lavet en fantasybingoplade med nogle sjove udfordringer. Der er en lækker præmie på højkant i form af bogpakke samt et aktivitetsarmbånd til Fantasyfestivalen 2022.

Regler

Udfør og sæt kryds ved mindst 4 udfordringer, og send bingopladen til fantasyfestival@esbjerg.dk eller på Fantasyfestivals Facebookside inden d. 18/10. Så deltager du i lodtrækningen om en lækker bogpræmie og aktivitetetsarmbånd til Fantasyfestival 2022. Konkurrencen henvender sig til børn mellem 7-12 år. Alle deltagere modtager automatisk 1 fribillet til Fantasyfestival 2021 i Esbjerg.

Vi håber, at I vil spille med og kom gerne ned på biblioteket og del bingopladen med os.

Hent din bingoplade her eller dit lokale bibliotek

Fantasyfestival

I år den 18-19. september afholder vi igen Fantasyfestival fysisk. Det foregår på Hovedbiblioteket i Esbjerg, og her kan du møde nogle af de største danske fantasyforfattere, hører spændende foredrag og deltage i sjove aktiviteter.

Se programmet og læs meget mere på Fantasyfestival.dk