Bibliotekets læseudfordring

01.12.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i december: En novelle

Juletiden nærmer sig og vi får alle travlt med at købe julegaver og gå til sociale arrangementer med familie og venner.

Der er ikke den store tid til at fordybe sig i murstensromaner, men måske stadig en lyst til at læse god litteratur. Gælder dette også dig, har vi heldigvis fundet en række gode novellesamlinger, som gerne vil med dig hjem på juleferie.