Bibliotekets læseudfordring

01.05.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i maj: En digtsamling

Maj måneds udfordring er at læse en digtsamling. Mange af os har sikkert ikke læst digte, siden vi blev tvunget til det i gymnasiet eller i en ungdomsforelske.

Men i en foranderlig verden i høj tempo, har man godt af at komme ned i gear. En måde at opnå dette på, er at læse digte. De kræver tid og opmærksomhed for at man som læser, får det fulde udbytte af dem.

Vi har lavet en liste fyldt med digte, både de klassiske, de nye og ikke mindst med fokus på de danske.