Bibliotekets læseudfordring

04.07.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i juli: En bog med en gul ryg

Nogle elsker at græsse efter en god bog på biblioteket - gå inde imellem reolerne og kigge nærmere på bøgerne, indtil man falder over den helt rigtige. Andre finder det lettere overvældede, da mængden af bøger, kan gøre det helt uoverskueligt at vælge.

I juli måned har vi gjort dette lettere, for sidstnævnte gruppe, ved at have fokus på bøger med en gul ryg. Så er der ikke helt så mange titler at græsse igennem.

Gider du ikke fare vildt imellem reolerne, har vi heldigvis også lavet en liste over gode bøger med gule rygge.