Bibliotekets læseudfordring

01.08.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i august: En LGBT bog

I august afholdes der Copenhagen PRIDE; en festival der fejrer mangfoldighed med fokus på LGBT (et samlet udtryk for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transseksuelle).

Festivalens højdepunkt er paraden fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhus. Arrangørerne forventer over 20.000 mennesker sammen vil gå ruten, mens de har en fest.

Hele august måned har vi fokus på bøger, hvor LGBT-personer er en del af historien.