Bibliotekets læseudfordring

01.09.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt  

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i september: En fantasy bog  

Hold øje med Hovedbiblioteket den 15.-16. september. Her sker der en forunderlig forandring, som gør biblioteket til et magiske universitet i forbindelse med årets Fantasyfestival. Du kan møde både danske og udenlandske fantasyforfatter, live rollespil, et større messeområde og mange andre fantastiske aktiviteter. 
Læs mere om Fantasyfestival 

Derfor er månedens læseudfordring selvfølgelig, at få læst en fantasy bog. Esbjerg Kommunes Biblioteker har i mange år haft en særlig opstilling i børnebiblioteket til vores fantasybøger. Det har vi nu også fået i voksenafdelingen og her kan du finde gode bøger om magi, drager og blodige magtkampe.  

Materialer