Bibliotekets læseudfordring

01.10.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i oktober: En uhyggelig bog

Efteråret og dens mørke er på vej ind over Esbjerg, samtidig med at Halloween er lige rundt om hjørnet. Når gulvene i huset knirker og spiller os et pus, så er det tid at finde de nervepirrende, spændingsfyldte og gruopvækkende bøger frem.

Vi har fundet 12 titler, som kan skræmme livet af mange og holde dig vågen til langt ud på natten.