Bibliotekets læseudfordring

02.11.18
Vil du gerne læse noget andet end du plejer, men har du svært ved at komme i gang? Så er bibliotekets læseudfordring muligvis hvad du søger.

Vi har lavet en spændende læseudfordring, som kommer til at løbe hele 2018. Hver måned sætter vi fokus på et nyt tema eller en genre. Vi vil selvfølgelig komme med masser af inspiration til hvad du kan læse i løbet af året. Følg med her og på vores facebookside - og ikke mindst på de fysiske biblioteker.

Læseudfordring – oversigt

Januar: En bog med ”en ny begyndelse”
Februar: En kærlighedsroman
Marts: En filmatiseret bog
April: En spændingsroman
Maj: En digtsamling
Juni: En bog om havnen
Juli: En bog med gul ryg
August: En LGBT bog
September: En fantasy bog
Oktober: En uhyggelig bog
November: En klassiker
December: En novellesamling

Bibliotekets læseudfordring i november: En klassiker

Dagene bliver mørkere og koldere i disse dage. Vi får lyst til at krølle os sammen, i en lænestol med en bog. Derfor er vores opfordring til jer, læs en god klassiker i løbet af november måned.

Hvad der helt præcist gør en klassiker til en klassiker, er sært at sige. Vi har dog fundet tolv bøger, som virker lige så relevante i dag, som dengang de blev skrevet. De sætter fokus på de evige spørgsmål om kærlighed, skyld og samfundets magt over individet.