100% FREMMED?

16.09.19
Oplev lokal og national flygtningehistorie i ny udstilling.

Et opdateret portræt af Danmark. Det er, hvad det landsdækkende kunstprojekt 100% FREMMED? udstiller.

Fra den 20. september til den 9. oktober flytter udstillingen ind på plænen foran Hovedbiblioteket. Her kan du blive klogere på historien for 110 danskere, som er kommet til landet som flygtninge.

Fernisering

Fredag 20. september kl. 16.15 på plænen foran Huset ved Hovedbiblioteket, med taler af blandt andet udvalgsformand May-Britt Andrea Andersen.

Samtalesalon

Kom og vær med når vi afholder Samtalesalon, torsdag 26. september på Hovedbiblioteket. Aftenens tema er 100% FREMMED? Det bliver med deltagelse af bydelsmedarbejder Ozana Pehlic og journalist Rune Weitling.

Udstillingen på tourné

I løbet af 2018 og 2019 rejser kunstprojektet 100% FREMMED? rundt til 20 danske byer. Se billeder fra de øvrige byer

Bag kunstprojektet står Metropolis - Københavns Internationale Teater, og udstillingen kommer til Esbjerg i et samarbejde med Esbjerg Kommune.