Afhent eller køb armbånd til Fantasyfestival før festivalweekenden

09.09.22
Fra mandag d. 12. september til og med torsdag d. 15. september kan du afhente eller købe armbånd til Fantasyfestival. Det kan du gøre på Hovedbiblioteket i den nævnte periode kl. 10-18.

Som noget nyt i år er det muligt at afhente og købe armbånd til Fantasyfestival før selve festivalweekenden. Du kan både afhente armbånd, du har købt online, og købe armbånd, hvis du ikke har bestilt i forvejen.

Du kan afhente eller købe armbånd på Hovedbiblioteket fra mandag d. 12. september til og med torsdag d. 15. september kl. 10-18.

Aktiviteter og foredrag kræver aktivitetsarmbånd

Det er gratis at deltage på Fantasyfestival. Men vil du deltage i aktiviteter eller se foredrag, kræver det et aktivitetsarmbånd. Enkelte foredrag kræver også pladsreservationer, som skal købes særskilt online.

Du kan bestille armbånd og pladsreservationer på vores hjemmeside. Her kan du også se årets program.

Se Hovedbibliotekets åbningstider her.