Biblioteket besøger Østbyen

05.06.19
I juni måned tager den store røde bogbus på tur i Østerbyen.

Vi parkerer bogbussen på Søndervangen og slår parasollen op. Bussen er fyldt med bøger og vi byder indenfor til en masse hygge.

Fredag 7. juni
Lørdag 8. juni: (Østerbydag, pinselørdag)
Nørkling
Vi åbner bussen kl. 13 og inviterer dig til at komme og nørkle, strikke, hækle og lignende. Vi har fyldt bussen med inspiration til dine nye projekter.

Fredag 14. juni kl. 10-17
Musikken
Institutionerne er inviteret på besøg i bussen, hvor vi i dag er i musikkens tegn. Vi rimer og remser med børnene. Sammen med de lidt større børn og de voksne, vil vi synge og nyde musikken. Vi har også musikquiz/ afstemning, hvor du kan være med

Fredag 21. juni kl. 10-17
Sprogfitness
Denne formiddag skal vi lege med ord. Vi har en række lege og øvelser med, så vi kan få gang i kroppen.

Fredag 28. juni kl. 10-17
Legeteksmaterialer
Vi har pakket bussen med en masse legetøj. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og vejlede i, hvad de forskellige ting kan bruges til. Der er sprogspil, motorisk legetøj og finmotoriske spidsfindigheder.

Pop-up bibliotekt
I hele juni finder du vores Pop-up bibliotek. Du er velkommen til at tage en spændende bog eller to med hjem.

Kom frisk – vi glæder os til at møde jer.