Bibliotekets læseudfordring

01.12.19
Til dig der gerne vil udfordres på hvad du læser. I december er temaet fængslende litteratur.

Der findes gode bøger med spændende fortællinger og god litteratur der udfordre vores måde at se verden på.

De bedste bøger er imidlertid dem, som er så fængslende, at man konstant bliver nød til at finde på undskyldninger for lige at kunne læse 3 sider mere. De bøger som holder os oppe hele natten.

Vi har lavet en liste med bøger, som har fængslet de ansatte ved Esbjerg Kommunes Biblioteker.

Bibliotekets læseudfordring

Det handler om at udfordre sig selv på hvad man læser og det gør vi ved at sætte fokus på et nyt emne hver måned. Følg os her på hjemmesiden, youtube og på de sociale medier under #læseudfordringen2019 og blev en del af vores digitale læsefællesskab.