Bliv praktikant til Fantasyfestival

15.03.22
Har du lyst til at få et kig ind bag kulisserne på Fantasyfestivalen? Vil du være med til at videreudvikle festivalen og gøre årets festival til en succes? Så læs med her!

Fantasyfestival 2022 søger to praktikanter til at være en del af teamet bag Fantasyfestival.

Tredje weekend i september hvert år omdanner vi Hovedbiblioteket i Esbjerg til et mekka for fantasygenren. Festivalen byder både børn, unge og voksne velkommen, uanset om man er hardcore fantasynørd eller bare gerne vil opleve den vibrerende stemning, der strømmer ud af biblioteket.

Som praktikant hos os får du masser af erfaring med de forskellige dele af at planlægge et stort event som Fantasyfestival. Har du nogle særlige kompetencer eller ideer, du gerne vil bringe i spil, kan du også selv være med til at forme din praktik.

Vi forventer, at du

• er studerende på en videregående uddannelse – men er du ledig og kan tilbyde virksomhedspraktik, hører vi også gerne fra dig
  • brænder for et eller flere områder som eventplanlægning, projektledelse, administration, kommunikation, SoMe og økonomi
  • tager fat og også deltager i de mange praktiske opgaver, som et stort event indebærer
  • er passioneret, ansvarsfuld, initiativrig og modig.

Det er en fordel, hvis du er glad for fantasygenren, men absolut ikke et krav. Det vigtigste er, at du er vild med at arbejde med store kulturevents.

Er du også optaget af at arbejde med frivillige?

I år søger vi særligt praktikanter, der vil være med til at gøre vores organisering af frivillige endnu bedre. Vi søger praktikanter, som vil være med til at:

• analysere den nuværende frivilligsituation og give konkrete forslag til videre udvikling, blandt andet rekruttering og fastholdelse
  • udvikle The Fantasy Fellowship, Danmarks største nationale fantasylæsekreds for voksne
  • udføre praktiske gøremål såsom at lave vagtskema, søge sponsorater og pakke informationsmaterialer til de frivillige
  • afvikle årsmødet for The Fantasy Fellowship fredag den 16. september.

Skriv det gerne i din ansøgning, hvis din profil og dine interesser matcher ovenstående. Det er en fordel, men ikke et krav, at du gerne vil beskæftige dig med vores frivilligorganisering.

Praktikperiode

Praktikperioden løber fra august til og med september 2022, med særligt meget aktivitet omkring festivalen den 16.-18. september. Vi kan tilpasse perioden til den enkelte praktikant.

Mere information og ansøgningsfrist

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os. Du kan også kontakte Stine Liberty Svenningsen, der er en af festivalkoordinatorerne, på tlf. 21 31 18 56 eller kontakt Stine på mail.

Send din ansøgning og CV til fantasyfestival@esbjerg.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din baggrund, og hvorfor du søger praktik hos Fantasyfestival 2022. Frist for at søge er 1. maj 2022. Vi holder samtaler løbende.