Er du den kommende forpagter af caféen på Hovedbiblioteket?

08.02.22
Forpagtning af Hovedbibliotekets café i Nørregade i Esbjerg udbydes hermed til start hurtigst muligt og senest 1. september 2022.

Hvis du vil være med til at gøre det nyrenoverede Hovedbibliotek endnu bedre, har du nu muligheden for at indgå aftale om forpagtning af Hovedbibliotekets cafe. 

Esbjerg Kommunes Hovedbibliotek er blevet gennemmoderniseret og fremstår lyst og lækkert. Vi arbejder målrettet for, at antallet af gæster vil stige. I 2019 var Hovedbibliotekets besøgstal på 260.000 besøgende. 

En café er en af de faciliteter vores gæster og medarbejdere efterspørger. De ønsker en café, hvor de kan købe kaffe/the, drikkevarer, kage og lette frokostretter m.m.

Hvordan afgiver du et tilbud?

Til belysning af opgaven finder du herunder tilbudsmaterialet samt udkast til forpagtningskontrakt med bilag. 

Tilbudsmaterialet til forpagtning af café på Hovedbiblioteket

Udkast med bilag til forpagtningskontrakt af café på Hovedbiblioteket

Tro- og loveerklæring til forpagtningskontrakten af café på Hovedbiblioteket

Har du spørgsmål til materialet eller virksomheden kan disse indsendes til Biblioteksleder Ann-Britt von Seelen på andvo@esbjerg.dk

Ansøgningsfrist

Du skal indsende en ansøgning senest 6. maj 2022 kl. 12. Indholdet i ansøgningen er beskrevet i materialet der beskriver tilbudsindhentningen.

Ansøgningen sendes til Biblioteksleder Ann-Britt von Seelen på andvo@esbjerg.dk

Spørgsmål og svar

Eventuelle spørgsmål til tilbudsmaterialet skal sendes skriftligt til bibliotekslederen på andvo@esbjerg.dk

Skriftlige spørgsmål skal være modtaget senest den 6. april 2022 kl. 12.00. Stillede spørgsmål og svar vil blive offentliggjort her på hjemmesiden senest den 13. april.