Følg os på Facebook

Af Anonym ( )
30.07.15
Brug de sociale medier til at få ny inspiration til din læsning. Følg os på Facebook.

Esbjerg Kommunes Biblioteker er naturligvis også på Facebook. Knap 2.000 borgere holder sig via det sociale medie orienteret om hvad der sker i vores syv afdelinger, finder ny inspiration til læsning, lytning og viden – og stiller spørgsmål og får svar.

Hen over sommeren giver personalet personlige bud på hvad du kunne læse, når nu vejret alligevel ikke er til meget andet end bøger. På Facebook-siden kan du også finde omtaler af vores mange arrangementer, pudsige anekdoter og overraskende bud på alternative måder at bruge bøger på.

Kig forbi og like vores side. Så er du lidt bedre klædt på til dit næste biblioteksbesøg.