Humoristiske selvbiografier - på engelsk

28.02.20
Kan du lide sort humor, gode lytteoplevelser og ærlige råd til livets op- og nedture? Så er her en række inspirerende og indsigtsfulde selvbiografier indlæst af nogle af tidens mest talentfulde komikere, podcastværter og skuespillere fra den amerikanske og britiske scene.

Forfatterne herunder formidler deres historier på sjove og personlige måder og fælles for dem er, at livet ikke altid har været let for dem – de har oplevet deres del af livets op- og nedture. De har overlevet dysfunktionelle familier, bekæmpet depressioner og afhængighed, men de får vendt tragedierne til sort humor.  
 
De er allesammen spændende personligheder, der bruger deres eget liv på scenen og formår at gøre deres oplevelser vedkommende for alle os andre. De er gode iagttagere og kommenterer på livet på en skarp og velskrevet måde. Samtidig er det fængende lytteoplevelser, fordi lydbøgerne er godt producerede, og de enkelte personligheder selv har indlæst deres biografier. Det giver lydbogsoplevelserne en ekstra dimension, at de ofte er indlæst lidt improviserede, så det bliver halvt bøger og halvt liveshow.

Forfatterne opfordrer os til at se tilbage på vores liv og grine lidt af det hele. Du kan låne flere humoristiske bøger på engelsk på eReolen Global og hæve humøret.
 

Oprindeligt skrevet af Lone U., eReolen.

Materialer