Hvordan leves livet i Esbjerg?

Af Anonym ( )
26.05.16
Esbjerg Hovedbibliotek, Esbjerg Museum og Esbjerg Byhistoriske Arkiv er gået sammen om at skabe et nyt kultursted og vil undersøge, hvordan vi i fremtiden kan samarbejde om at skabe kultur og liv i Esbjerg.

Vil du gerne have indflydelse? Så inviteres du hermed til en workshop, hvor du kan komme med dine input. Vi har bedt konsulentvirksomheden Resonans om at gå på opdagelse i Esbjergs kulturliv og håber, at du har lyst til at deltage i processen

Workshoppen afvikles d. 1. juni kl. 15.30-18.00 på Hovedbiblioteket. På workshoppen vil vi gerne høre hvordan du som borger i Esbjerg Kommune oplever livet i Esbjerg – og hvad kultur er for dig.

Som tak for hjælpen serverer vi en sandwich. Du behøver ikke forberede dig, men vi vil blive glade, hvis du medbringer et foto på din mobiltelefon af et (yndlings)sted i Esbjerg og et af hvor og hvornår, du oplever, der liv i Esbjerg.

Tilmelding nødvendig til cecov@esbjergkommune.dk