Hvordan skaber vi fremtidens bibliotek?

05.02.18
Esbjerg Kommunes Biblioteker inviterer til fyraftensmøde på dit bibliotek. Kom med til en snak om fremtidens biblioteker i Esbjerg Kommune.

Er bibliotekerne fremtidens biograf, læsesal, legestue eller …? Er bibliotekerne overhoved vigtige i dag? Hvordan kan vi sammen gøre bibliotekerne til ”borgernes huse”?

Udvikling
Ved Esbjerg Kommunes Biblioteker er vi i konstant udvikling og vi vil derfor gerne høre, hvad du mener om det nuværende bibliotekstilbud - og hvordan vi i fremtiden, sammen kan skabe det bedste tilbud.

Samarbejde
De sidste par år har vi samarbejdet med borgere, omkring opstart af aktiviteter, på de forskellige biblioteker. Den proces vil vi gerne følge op på. Vores fyraftensmøder giver altså dig mulighed for, i et åbent forum, at snakke om bibliotekets rolle i går, i dag og i morgen. Hvordan kan vi udvikle vores huse i samspil med lokalområdet.

Vi vil gerne høre din mening, så kig forbi - og tag gerne din nabo med. Der vil være en let forplejning.

Tirsdag 20. februar, kl. 17.30-19.30 på Bramming Bibliotek
Onsdag 21. februar, kl. 17.00-19.00 på Nordby Bibliotek, Fanø
Torsdag 22. februar, kl. 17.00-19.00 på Ribe Bibliotek
Mandag 26. februar, kl.17.30-19.30 på Tjæreborg Bibliotek
Tirsdag 27. februar, kl. 17.30-19.30 på Kvaglund Bibliotek
Torsdag 1. marts, kl. 17.30-19.30 på Sædding Bibliotek

Vi glæder os til at se dig!