Indvielse af det nye Hovedbibliotek

06.06.18
Onsdag 13. juni markeres afslutningen på den godt to år lange proces, der har bragt det gamle hus i Nørregade fra 1984 ind i både nutid og fremtid.

Siden åbningen i 1984 har mere end 17 millioner mennesker besøgt den store bygning og det havde sat sine spor. Derfor valgte det forrige byråd at afsætte i alt 7,5 millioner kr. over to år til at gennemmodernisere biblioteket for.

Nu fremstår Hovedbiblioteket lyst og smukt i farver inspireret af Vadehavet. Nye dele af bygningen er blevet åbnet for publikum og der er etableret masser af gode faciliteter for både større og mindre grupper - og for den, der ønsker at sidde alene og fordybe sig i en god bog.

Det er MOVE Arkitekterne, der sammen med bibliotekets brugere og medarbejdere har lagt linjerne og sikret, at alle husets flotte detaljer igen træder tydeligt frem.

Kl. 14.00 Velkomst ved Bibliotekschef Annette Brøchner Lindgaard
Kl. 14.10 Tale ved Borgmester Jesper Frost Rasmussen
Kl. 14.20 Musikalsk underholdning
Kl. 14.30 Tale ved Arkitekt Helene Plet, MOVE arkitekterne
Kl. 14.40 Guidet rundtur for interesserede i det nye Hovedbibliotek

Velkommen til det nye Hovedbibliotek.