Jagten på Pippi – sommersjov for hele familien med app’en WOOP

12.06.20
Hent appen, smut ned til Hovedbiblioteket i Nørregade og tag med på en fed jagt – fyldt med bevægelse, spørgsmål og præmier!

”Hun gør præcis, hvad hun har lyst til… faktisk lige præcis, hvad hun har lyst til, og ideer har hun nok af, for hendes fantasi er lige så vild, som hendes hår er rødt! Pippi er er verdens stærkeste pige, der gør alt helt anderledes end alle andre.” 

Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump.
I kender hende nok bedre som Pippi Langstrømpe. Muligvis verdens sejeste pige?

I Pippis fodspor

I anledning af at Pippi i år fylder 75 har vi på biblioteket lavet en lille app-jagt, en jagt hvor det både gælder om at bruge hovedet og fødderne. Jagten er nemlig på tid og der er fordelt poster, med forskellige spørgsmål, på en rute som vi har planlagt. 

Det er en jagt der placerer dig i Pippis univers, en jagt hvor vi har kombineret bevægelse med smukke omgivelser, teknologi og spændende spørgsmål. Det er en jagt der kan gennemføres på omkring 25 minutter og en jagt der egner sig godt til store børn og deres forældre – eller bedsteforældre. 

Jagt med ”Woop App”

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at downloade den gratis app ” Woop App” til din smartphone.

Så skal du oprette dig som gæst og placere dig, gerne sammen med dine børn, i nærheden af hovedindgangen til Hovedbiblioteket.

Blandt feltet ”nærmeste” vil ”Jagten på Pippi – Biblioteket” så dukke op i app’en og så er det bare med at sætte den i gang og komme afsted! Når man har svaret på det første spørgsmål, viser app’en jer videre mod næste post og sådan fortsætter jagten frem til sidste spørgsmål.

Efter sommerferien vil vi finde præmier til de tre hurtigste deltagere.
Så når du har gennemført jagten, må du meget gerne sende dit brugernavn, fra app’en, og dine kontaktoplysninger til bibliotekar Jacob Krogsøe på jahkr@esbjergkommune.dk
    
Måske er det netop dig der er den hurtigste og klogeste?