Kunne I bruge en eventyrjagt?

10.02.21
Biblioteket har lavet en eventyrjagt med appen Woop. Det er for hele familien.

Esbjerg Kommunes Biblioteker har lavet en eventyrjagt. Så kan du, og familien, kombinere lidt motion sammen med lidt dejlig eventyrformidling.

Både i Esbjerg og i Ribe

Indtil videre er der en rute i Esbjerg og en rute i Ribe – de har startsteder foran henholdsvis Hovedbiblioteket på Nørregade i Esbjerg og foran biblioteket i Ribe på Simon Hansens Vej.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at downloade den gratis app ” Woop App” til din smartphone.

Så skal du oprette dig som gæst og placere dig, gerne sammen med dine børn, i nærheden af hovedindgangen til Hovedbiblioteket eller foran biblioteket i Ribe.

På eventyrjagt med biblioteket

Blandt feltet ”nærmeste” vil ”På eventyrjagt med biblioteket” så dukke op i app’en og så er det bare med at sætte den i gang og komme afsted! Når man har svaret på det første spørgsmål, viser app’en jer videre mod næste post og sådan fortsætter jagten frem til sidste spørgsmål.

En god oplevelse

Sidste sommer havde vi også en Woop-jagt. Dengang handlede det om Pippi Langstrømpe. En af deltagerne i jagten sagde bagefter:

”Vi har i undervisningen derhjemme haft emnet Forfatterskab, hvor vi har set nærmere på Astrid Lindgren. Det har derfor været supergodt, at kunne supplere med Jagten på Pippi.”

Vi håber at I og jeres børn vil lege med.