Leg med biblioteket!

Søndag d. 22. maj deltog vi i Marbækdagen. Og sikke en dag vi havde.

Det var bragende solskin, da omkring 2.000 besøgende lagde vejen forbi de naturskønne omgivelser i Marbæk til en dag i naturens og kulturens tegn.

Vi ankom med den lille bogbus og havde masser af legesager med fra Legeteket, som alle kunne benytte sig af. Store som små legede med. Den ældre generation lærte den yngre en ting eller to om at gå på stylter, der blev dystet intenst i både stigegolf og bowling, og vores siddepuder blev brugt ret så kreativt til jorden-er-giftig-leg.

Herudover kunne alle selvfølgelig komme ind i bogbussen og låne en bog med hjem. Det blev også til et par hyggelige højtlæsninger om alt fra trolde og larver til regnbuens farver.

Husk, at du altid kan låne materialer fra Legeteket – for eksempel et par stylter.

Marbækdagen arrangeres af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, Esbjerg Kommunes Skovafdeling samt Nationalpark Vadehavet i samarbejde med adskillige aktører og frivillige.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen næste år søndag d. 14. maj 2023, hvor Marbækdagen igen løber af stablen, og biblioteket selvfølgelig deltager med masser af bøger og legesager.