Legeteket – Aladdins hule for de legeglade

01.06.22
Som alle andre gode huler, så skal du vide hvor hulen er, før du kan bruge den.

Så når du kommer ind ad døren på Hovedbiblioteket, og har sagt hej til de søde folk i informationen, så går du ligeud, altså med ryggen mod hovedindgangen. Så går du videre, dybere ind i biblioteket. Når du kommer ned i bunden, går du til højre. Og så kan du snart ane magien. Du kan næsten dufte legen. Du ser hylder, med puslespil og lignende på. Og dér, inde til venstre, ser du det: Legeteket og nogle glasdøre.

Når du går gennem glasdørene, bliver du mødt af hylde efter hylde med spil, legetøj, bolde, motorikbaner, køretøjer, stylter og meget andet godt til mange timers sjov og udfordrende leg. Alt sammen delt op i kategorier, så du ikke farer vild i alle mulighederne.  

Legeteket findes ikke kun på Hovedbiblioteket

På Hovedbibliotek finder du kommunens store Legetek. Legeteket er et slaraffenland af muligheder for underholdning, udfordring og understøttelse af dit barns udvikling. 

Der er noget for enhver smag - men mest for børn! Om du er forælder, bedsteforælder eller fagprofessionel, vil du efter en besøg på Legeteket kunne skabe glæde og udvikling omkring dit barn. 

Men der er også små satellitter på alle kommunens biblioteker, blot med et mindre udvalg.

Legen er vigtig

I børnebiblioteket er vi klar til at hjælpe dig. For vi skal huske, at leg er roden til alt godt. Så selvom meget af det, du kan låne i Legeteket, har et professionelt udgangspunkt, så er det stadigvæk legen der er det vigtigste. Og hvem ved, når du er på besøg i Legeteket kan du jo måske kigge forbi bogsamlingen og få lidt litterær inspiration til din leg? For så bliver det nemlig ægte godt.  

Vi ses i Legeteket. 

På ude.nu kan I læse mere om Legeteket og finde praktiske oplysninger