Naturvidenskaben gjort levende

03.10.19
Tag med ind bag de tykke universitetsmure og få et overraskende indblik i hvad forskerne egentlig sidder og laver.

Bibliotekarerne Bo Knudsen og Anne-Lisa Pedersen glæder sig og byder alle velkommen til en ny livestreaming-sæson.

På bibliotekerne i Esbjerg, Tjæreborg og Ribe kan du opleve spændende foredrag, livestreamet fra et auditorium på Aarhus Universitet, hvor engagerede forelæsere deler ud af deres viden, om alle grene af naturvidenskaben. Niveauet er højt, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Der er fri entré til foredragene og der serveres kaffe/te i pausen.

På rumkrydstogt ud i Solsystemet, hedder første foredrag, tirsdag 8. oktober kl. 18.45 på Hovedbiblioteket og seminariehuset i Ribe.

Du kan også opleve foredraget på Tjæreborg bibliotek. Her har en lokal aktivitetsgruppe taget initiativ til at vise tre livestreaminger i løbet af efteråret.

Se de øvrige emner og datoer for livestreaming