Orlaprisen 2019 - hvem skal nomineres?

12.08.19
Har dit barn læst en god bog, så sæt jer sammen og nominer den til Orlaprisen. I kan gøre det indtil den 13. september 2019.

Alle børn i alderen fra 5 til 14 år kan deltage og komme med forslag til Orlaprisen, der er børnenes egen bogpris. Men vi vil gerne bede jer voksne, om at hjælpe med nomineringen.

Sådan kan I nominere:

På mail:

Send børnenes nomineringsforslag til orlaprisen@dr.dk Skriv "Nominering Orlaprisen 2019" i emnefeltet.

På biblioteket

I kan skrive deres forslag på de fremlagte nomineringslister og bagefter aflevere den til bibliotekaren.

På Biblo.dk:

Her kan børnene selv nominere deres yndlingsbøger i Orlas Biblogruppe

OBS: For at bogen kan vinde en Orlapris skal den være udgivet i perioden juli 2017-juli 2019, og den skal være skrevet af en dansk forfatter.

Vigtige datoer:

• 5. august - 13. september: Alle Danmarks børn nominerer deres yndlingsbøger til Orlaprisen 2019.

• Slut september: Vi offentliggør de nominerede bøger.

• 7. oktober - 8. november: Afstemning til Orlaprisen 2019.

• 18. november: Og vinderen er!

Vinderne af Orlaprisen 2018, kan I se herunder. Der var fire kategorier.