Sådan åbner bibliotekerne

14.05.20
Mandag 18. maj åbner vi på tre af kommunens biblioteker.

Indtil videre kan du kun aflevere bøger og hente reserverede materialer.

Følgende biblioteker har åbent mandag – fredag, kl. 10-17

Hovedbiblioteket
Bramming bibliotek
Ribe bibliotek

Derudover åbner Nordby bibliotek med disse åbningstider:
Mandag og fredag kl. 12-14
Tirsdag og torsdag kl. 12-16

Reservering af materialer

Du kan reservere bøger her på vores hjemmeside og i vores app. Du har også mulighed for at ringe til os på 76 16 20 00 på hverdage, kl. 14-16 og fra mandag 18. maj kl. 10-17.

Hjælp os

Har du reserveringer du ikke længere er interesseret i, så slet dem gerne. Det sparer os for at lede forgæves. Du kan gøre det både her på hjemmesiden og i vores app.

Frit lejde for aflevering

Du får fortsat ingen gebyrer for at aflevere materialer for sent. Du skal blot aflevere senest mandag 8. juni 2020.

Afspærring, afspritning, afstand

Vi gør, hvad vi kan for at minimere risikoen for smitte, og er i gang med at afspærre, sætte skilte op og sørge for rengøring. Det betyder også, at mange af bibliotekernes funktioner stadig er lukket. Du må ikke tage ophold på bibliotekerne.

Du kan derfor

•    ikke selv må gå rundt blandt reolerne og finde bøger
•    ikke sidde og læse aviser/magasiner
•    ikke bruge bibliotekets computere
•    ikke benytte vores studiepladser

Undrer du dig over noget ved bibliotekets 'genåbning' fra 18. maj? Måske finder du svar her.