Sammen i bevægelse - Danmarks motionsuge

11.10.21
Vi kender alle til skolernes motionsdag, fredagen før efterårsferien. I år udvides dagen til en hel uge, og bliver for alle danskere.

I hele uge 41 bliver der rig mulighed for at prøve en masse forskellige bevægelsestilbud over hele landet.

På bibliotekerne i Esbjerg Kommune er der aktiviteter for børn, og voksne kan få tjekket sundheden.

Sportslege på børnebiblioteket

På børnebiblioteket kan du forsøge at slå rekorder. Det kan fx være hvor mange gange i træk, du kan slå en bordtennisbold op i luften, eller en række andre sjove lege.

Tjek din sundhed på biblioteket

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan din krop egentligt har det? Så kom ned på biblioteket og få din sundhed kigget efter – ganske gratis.

Heidi Juul Jensen og Mette Brink Christiansen fra Esbjerg Sundhedscenter, står klar til en snak med dig. Det kunne fx være om dit kondital, din krops cirka-alder i forhold til sammensætning af muskelmasse og fedtprocent (Tanitavægt), hjælpe til et rygestop eller at find din egen bevægelsesglæde.

Tirsdag 12. oktober kl. 13-15.30 på Hovedbibliotek i Esbjerg

Torsdag 14. oktober, kl. 15-18 på Ribe Bibliotek

Fredag 15. oktober, kl. 14-17 på Bramming Bibliotek

Yngre med årene

Forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling, i et vist omfang er med til at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Tirsdag 12. oktober, kl. 18.45 på Hovedbiblioteket, Ribe bibliotek og Tjæreborg bibliotek – Livestreaming foredrag med læge og professor Bente Klarlund Pedersen