Selvbetjent åbningstid på bibliotekerne er populær

03.07.18
En omfattende brugerundersøgelse af Esbjerg Kommune Biblioteker viser, at borgerne er glade for den selvbetjente åbningstid.

En undersøgelse foretaget af analysefirmaet Moos-Bjerre med 1831 respondenter fra hele Esbjerg Kommune viser, at brugerne er tilfredse med deres biblioteker, og at den selvbetjente åbningstid er en kærkommen udvidelse af muligheden for at besøge det lokale bibliotek.

Fortsat ønsker om betjent åbningstid
Hele 93 % af brugerne er enige eller meget enige i, at der er en behagelig atmosfære på bibliotekerne, uanset om de besøges i den betjente eller i den selvbetjente åbningstid. 55 % mener dog alligevel, at det er mere trygt at komme i den betjente åbningstid. Kun 13 % tilkendegiver, at andres adfærd gør, at de foretrækker den betjente åbningstid.

70 % er enige eller meget enige i, at det giver frihed og privatliv at kunne besøge biblioteket i den selvbetjente åbningstid og 89 % mener det er en stor serviceforbedring.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til bibliotekschef Annette Brøchner Lindgaard på 29335525 eller abl@esbjergkommune.dk

I forbindelse med undersøgelsen, er der udtrukket fire vindere som alle har fået besked.