Smil til fotografen

Af Anonym ( )
22.04.15
I de kommende måneder vil vi på blandt andet bybusserne gøre opmærksom på nogle af bibliotekernes både kendte og mindre kendte tilbud. Hovedbiblioteket var derfor i dag omdannet til 'fotostudie'.

Der blev knipset, smilet, kommanderet og poseret, da Hovedbiblioteket i dag midlertidigt blev omdannet til fotostudie. Anledningen var en kampagne, som bibliotekerne i juni og august månededer blandt andet kører på busser og i læskure.

Syv frivillige lånere stillede sammen med tre (også lidt frivillige...) ansatte op til to timers hektisk fotografering. På billedet er fotograf Torben Dreyer i gang med at tage et 'familiebillede' af (fra venstre mod højre) Aviaja, Lise, Clara, Noah, Henrik og Jytte.

Kampagnen fokuserer i juni måned på bibliotekernes traditionelle tilbud om bøger, musik og film. I august flyttes fokus til den hjælp vi yder til studerende, til digitalt svage borgere, samt til formidlingen af de gode historier til børn.