Sommerbogen 2021 - Læs og vind i din sommerferie!

24.06.21
De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021.

Du kan deltage i Sommerbogen fra den 11. juni til den 21. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på dit lokale bibliotek eller print selv - du finder arket nederst på siden, læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier. Hovedpræmien er: Tøm en boghandel på 5 minutter!

Fede præmier

Alle deltagende børn er med i den nationale lodtrækning om 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Samtidig trækker vi lokalt lod om 3 x 2 biografbilletter, blandt alle børn der har afleveret udfordringsarkene på et af vores biblioteker i Esbjerg Kommune.

Sådan gør du

• Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 11. juni
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 21. august
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier og biografbilletter

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Du kan også finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen Go og selvfølgelig kan du altid få vejledning og gode læsetips på dit lokale bibliotek.

Hvis du er misundelig på dine børn over den fede læsekonkurrence, så fortvivl ej: i år der nemlig også en national læsekonkurrence for voksne: #barelæse

Sådan deltager du i læsekonkurrencen  #barelæse

Læs mere om Sommerbogen på Bibliotekernes Læsespor.

Hør forfatter Kasper Hoff fortælle om Sommerbogen i videoen. Rigtig god læselyst!