Sommerkampagne ruller

Af Anonym ( )
02.06.15
I hele juni måned kan du på gader og stræder møde vores 'biblioteksfamilie', som gør opmærksom på, at de bøger, musik og film vi har på biblioteket - ja, det er faktisk dine!

Selvom de fleste mennesker har et billede af hvad man kan bruge biblioteket til, så oplever vi fra tid til anden, at billedet ikke helt stemmer overens med virkeligheden. Nogle tror for eksempel, at man stort set ikke kan træffe personale på biblioteket længere, eller at vi har smidt alle de gode, gamle bøger ud. Begge dele er forkerte.

I juni måned gennemfører Esbjerg Kommunes Biblioteker derfor en kampagne for at gøre opmærksom på, at bibliotekets mange materialer faktisk er alles – og at vi dermed alle ejer byens største samling af blandt andet bøger.

I august måned gentages kampagnen, men med fokus på de services som personalet tilbyder vore ældre, yngre og yngste medborgere. Begge gange afvikles kampagnen på busser, læskure, bibliotekets biler, samt på Hovedbibliotekets facade.